COPYRIGHT © 2004-2014 - FIN-INECTA« kauneussivut

LIIKKEEMME / Tuotesarjat

Natùrys
Italialainen kansainvälisen LUOMU-sertifikaatin saanut ihonhoitosarja, josta löytyy monipuolisesti tuotteita erityyppisten ihojen tarpeisiin.

Exuviance
Ihotautilääkäreiden kehittämä hoitosarja jossa ihoa hoidetaan PHA- happolla ja autetaan sitä uusiutumaan. Hoito suoritetaan sarjahoitona.

Dr Renaud
Ranskalainen ihonhoitosarja josta löytyvät tehokkaat tuotteet kaikille ihotyypeille hyvään ihonhoitoon, jotta ihosi olisi aina kaunis ja hoidettu.

Ben Nye
Ammattilaisten meikkisarja jota käytetään myös tärkeimmissä Hollywood- produktioissa. Soveltuu myös erittäin hyvin atoopikolle tai hyvin herkkäihoisille.

Creative Nail Design
Korkealaatuinen ja monia palkintoja voittanut hoitolasarja joka sisältää tuotteet niin käsi- kuin jalkahoitoihin. Tuoteperheeseen kuuluu myös tuotteet rakennekynsien tekoon sekä akryylitekniikalla että geelillä.

Xtreme Lashes
Maailman laajimmin levinnyt ja suosituin ripsienpidennysmerkki. Xtreme Lashes -ripsiä tehdään useissa sadoissa liikkeissä ympäri Yhdysvaltoja ja on monien kansainvälisten ja suomalaisten julkisuuden henkilöiden käyttämä ripsienpidennysmerkki.

Padhys
Sokerinen karvanpoisto tuote, ammattimaiseen ja helläväraiseen karvanpoistoon

Kauneuspiste CleopatraAsemakuja 3, 02770 Espoop. 09- 813 88 99cleopatra@kolumbus.fiwww.kauneuspistecleopatra.fi